Doğu Perinçek'ten Türk Lirası çıkışı: ''Üreticiyi değil doları baş tacı edersen dışarıya borçlanırsın''

Vatan Partisi önemli bir Üretim Devrimi Kurultayına daha imza attı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Konyalı üreticilerle bir araya geldi. Üreticin baş tacı olacağını bir kez daha vurgulayan Perinçek, "Türkiye Vatan Partisi'nin ekonomi programının eşiğine gelmiş durumda" dedi. Vatan Partisi Lideri, dolar karşısında Türk Lirasının değer kazanması için yapılması gerekenleri de anlattı.

Abone ol

Alanında uzman kişiler üreticileri bilgilendirdi. Onları can kulağıyla dinleyen yüzlerce üretici de sorunlarını sıraladı çözüm önerilerini dinledi.

Kasım ayını dolu dolu geçiren Vatan Partisi önemli bir Üretim Devrimi Kurultayına daha imza attı.

Konyalı üreticilerle bir araya gelen Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, çözümün kolay ancak programın doğru olması gerektiğini belirtti. Üreticin baş tacı olacağını bir kez daha ilan etti.

Perinçek,"Türkiye Vatan Partisi'nin ekonomi programının eşiğine gelmiş durumda" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı, dolardaki hareketliliği de değerlendirdi. Tük lirasının değer kazanması için yapılması gerekenleri anlattı.

Önümüzdeki dönemde yaşanabilecek enerji krizine dikkat çeken Perinçek, bölge ülkeleriyle işbirliği yapılması gerektiğini vurguladı.

Perinçek, Türkiye'nin zor bir süreçten geçeğini de söyledi. Ayrıca yeni bir dünyanın kurulduğunu Atlantik sisteminin çöktüğünü belirtti.

Kurultaya Vatan Partisi Konya İl Başkanı Kazım Koçer, USMER Tarım Komisyonu Başkanı Süleyman Yurddaşer, USMER Sanayici ve Kalkınma Komisyonu Başkanı Bülend Kırmacı, Konya Bölgesi Hayvancılık Kooperatifler Birliği Başkanı Ali Gedikkaya da katıldı.

Doğu Perinçek'ten Antalya'da 2 günlük dolu dolu program Gündem İstanbul'u şiddetli lodos vurdu: 1'i yabancı 4 kişi hayatını kaybetti Gündem İzmir açıklarında 5,3 büyüklüğünde deprem Gündem DEVA Partili Metin Gürcan siyasi ve askeri casusluk suçundan tutuklandı Gündem