Şarkıcı Gülçin Ergül trafik kazası geçirdi | Erkek arkadaşı hayatını kaybetti

Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında Hepsi grubunun eski solisti şarkıcı Gülçin Ergül, yaralandı. Araç sürücüsü erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetti.

Abone ol

İş insanı Erdal Şeyda Lafçı'nın kullandığı ve içinde bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi'nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül'ün bulunduğu 34 SD 7339 plakalı otomobil, İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yöne giden Cengiz Y. idaresindeki 34 CGR 100 plakalı tırın dorsesine çarptı.

Kazanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki korkuluklara çarparak durabildi.

Sürücü Lafçı kaza yerinde hayatını kaybetti, şarkıcı Ergül ise hafif yaralandı.

Gülçin Ergül, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Gülçin Ergül, kaza sonrası sosyal medya hesabında "Sen benim meleğimsin, hep öyleydin aşkım" yazılı bir paylaşım yaptı.

GÜLÇİN ERGÜL KİMDİR?

Gülçin Ergül, 30 Ekim 1985’te İstanbul’da dünyaya geldi. Müziğe “Pera Güzel Sanatlar Akademisi”nde piyano eğitimi alarak başladı. Atatürk Kültür Merkezi Devlet Opera ve Çocuk Balesi Topluluğuna ve Çocuk Korosuna seçildi; Kuşadam ve Prens, Kül Kedisi, Fındıkkıran, Uyuyan Güzel, Kral ve Ben, Midas’ın Kulakları, Turandot gibi oyunlarda uzun yıllar çocuk sanatçı olarak performans gösterdi.

Orta ve lise öğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde tamamladı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümünden mezun olarak lisans öğrenimini bitirdi. Uzun yıllar Britney Spears, Kylie Minogue, Mariah Carey, Justin Timberlake gibi dünya starları ile çalışmış çok sayıda önemli koreograf ve eğitmen ile birçok dans tarzında çalıştı. Lise yıllarında özel şan dersleri almaya başladı.

Cemre Kemer, Yasemin Yürük, Eren Bakıcı ile kurmuş oldukları “Hepsi” grubuyla beraber 3 albüm ve 2 single çıkardı. Birçok dizide Hepsi ile beraber konuk oyuncu olarak oyunculuk yaptı. Kısık Ateşte 15 Dakika sinema filminde rol aldı. Hepsi 1 isimli dizide 2 sezon boyunca “Gülçin” karakterini canlandırdı. Grup ile birlikte; Kral TV Ödülleri , PowerTürk Müzik Ödülleri , İstanbul FM, Jetix , Aslan Max gibi ödüllerin sahibi oldu.

Müzik kariyerine Bravo (2011) isimli ilk solo mini albümü ile devam etti. Birçok jenerik ve jingle seslendirdi. Harun Kolçak’ın Çeyrek Asır albümünde seslendirdiği “Ağlat Beni” düeti ve klibi büyük ilgi gördü. Ergül, 2017’de “Yoga” hocalık eğitimini tamamlamıştır. 2019-2020 yıllarında Benimle Söyle yarışmasında Birce Akalay, Ayta Sözeri, Ferman Akgül, Metin Arolat, Melihat Gülses ve Ahmet Güvenç ile beraber ana jurilerden biri olarak görev aldı.

ERDAL ŞEYDA LAFÇI KİMDİR?

Erdal Şeyda Lafçı ile Hepsi grubu ile yollarını ayıran Gülçin Ergül'ün bir süredir birlikte olduğu biliniyordu. Gülçin Ergül, 6 yıllık arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı ile mayıs ayında fotoğrafını paylaşarak aşkını ilan etmişti.

Korkuınç bir kaza sonucu hayata gözlerini yuman Erdal Şeyda Lafçı İstanul'da dünyaya gelmişti.

Beslenme ve gıda mühendisliği bölümünü Yunanistan'da bitiren Erdal Şeyda Lafçı başarılı bir iş insanı olarak biliniyordu.

2014 yılından itibaren roka textile'de çalışan Erdal Şeyda Lafçı pek çok doğa sporları ile de yakından ilgileniyordu.

13 Aralık'ta yaşanan kaza sonrası sürücü koltuğunda oturduğu bir kaza sonrası Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetmiştir.

Melda Gür ve Ozan Orhon'dan Bi Ondan Bi Bundan'da samimi açıklamalar Yaşam Zeynep Mansur ve Mehmet Özer'den Bi Ondan Bi Bundan'da samimi açıklamalar Yaşam Almanya'nın silah ihracatı düştü Yaşam Ünlü oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti: Semra Dinçer neden öldü? Semra Dinçer ne hastasıydı? Yaşam