İzmir'de çukur sorunu: Torbalı'da kazılan yollar 1 yıldır asfaltlanmadı

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir yıla yakındır devam eden alt yapı çalışmaları vatandaşları isyan ettirdi. Yolların köstebek yuvasına döndüğü Torbalı’da Vatan Partisi CHP’li Büyükşehir ve İlçe Belediyesini göreve çağırdı. İlçe Başkanı Süleyman Öğüt Torbalı halkı daha fazla mağdur edilmeden belediye asli görevini yerine getirmeli, yollar asfaltlanmalıdır dedi.

Abone ol

Haber- Kamera: Özgür Doğu Saymaz

İzmir’in en önemli sorunlarından biri yolların çukur olması. İzmirliler özellikle trafikte bozuk yolların gazabına uğruyor. Görüntüler İzmir’in Torbalı ilçesinden.

Torbalı’da esnaf ve vatandaşlar 1 yıla yakındır alt yapı çalışmalarının mağduru. Nedeni ise çalışmaların ardından yolların asfaltlanmaması.

Esnaf yaz ayında tozdan kış ayında ise çamurdan şikâyetçi.

Vatan Partisi ilçenin bir numaralı sorunu olan çukur yollar konusundağı açıklama yaptı. CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP'li torbalı İlçe belediyesi göreve çağrıldı.

Alt yapı çalışmalarının 1 yıla yakındır devam ettiğini söyleyen Vatan Partisi Torbalı İlçe Başkanı Süleyman Öğüt, Torbalı’da yönetim sorununa dikkat çekti.

Öğüt, yollar asfaltlanana kadar işin takipçisi olacaklarını söyledi.

Halep'te Türk-Rus ortak devriyesi Gündem Bakan Pakdemirli açıkladı: ''100 tür için eylem planı hazırladık'' Gündem Bakan Akar ve komuta kademesi Batman'da: ''Terör örgütündeki çöküşü görüyoruz'' Gündem Üreticilerin savaş stratejisi: ''Destekler artsın borçlar faizsiz ertelensin'' Gündem