İstanbul'da park edilmiş araçlardan akaryakıt çalıyordu: akaryakıt hırsızı yakalandı

İstanbul ve çevresinde park halindeki araçlardan akaryakıt çalan kişinin kurduğu düzenek pes dedirtti. Ruhsatsız yeddiemin otoparkı işleten kişinin, çaldığı akaryakıtı burada depolayıp sattığı belirlendi.

Abone ol

İstanbul ve çevre illerde, park halindeki araçlardan akaryakıt çaldığı belirlenen bir kişi yakalandı.

Jandarma ekipleri, bir kişinin park edilmiş kamyon ve tır türü araçların depolarından akaryakıt çaldığı ve piyasa değerinin altında sattığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Şüphelinin Bahçelievler'de ruhsatsız bir Yediemin otoparkı işlettiği, çaldığı akaryakıtı bu otoparkta depolayıp sattığı belirlendi. Adrese düzenlenen operasyonda 2 ton çalıntı akaryakıt, 4 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda tabanca fişeği ele geçirildi.

Ekipler, şüphelinin araçlara satış yapabilmek için pompa sistemi, akaryakıtın miktarını belirleyen ve fiyatlandırma yapabilen sayaç sistemi kurduğunu tespit etti.

Yakalanan şahıs, ifadesinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Bağlantılı olduğu kişilerin tespitine yönelik çalışmalar sürüyor.

Libya Devlet Yüksek Konseyi Başkanı Halid El-Mişri: ''Fransa, Afrika’daki kayıplarını Libya’da telafi etmeye çalışıyor'' Gündem Ekimde 884 yatırım teşvik belgesi düzenlendi: On binlerce kişi istihdam edilecek Gündem Sahte indirim denetimleri sanal ortama taşınıyor Gündem Muğla'yı sağanak vurdu: Bodrum ve Marmaris'te su baskınları yaşandı Gündem