Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül ile görüştü

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile uzun bir görüşme yaptıklarını söyledi. Görüşme ile ilgili "Bu doğal ve bundan sonra da devam edecek.” diyen Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da Gül ile görüşeceğini açıkladı.

Abone ol

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dikkat çeken görüşme açıklaması yaptı, uzun görüşmede konuşulanları aktardı," bundan sonra da devamı gelecek" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 11 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile uzun bir görüme yaptıklarını açıkladı.

Yoğun bir siyasi görüşme trafiğinde bulunduklarını kaydeden Davutoğlu, Abdullah Gül'le görüşmesinin içeriğini de paylaştı.

Habertürk yayınında konuşan Davutoğlu, "Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bir temasınız oldu mu" sorusunu da yanıtladı.

Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da, Abdullah Gül'le görüşeceğini açıkladı.

Erken seçim politikasına ağırlık veren millet ittifakında aday krizi yaşanırken, bu konunun da görüşmede değerlendirileceği belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi KKTC çağrısı Gündem Irak'ın kuzeyinde PKK operasyonu Gündem Bakanlıktan metruk binalar için genelge Gündem Peru'da 7,5 büyüklüğünde deprem Gündem