Süleyman Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na TÜİK tepkisi: ''Ana muhalefet partisi Genel Başkanı mekan basmaya gitmez''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜİK'e gitmesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan tepki geldi. Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Ana muhalefet partisi Genel Başkanı mekan basmaya gitmez'' dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu sabah açıklanan enflasyon rakamlarının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, ''TÜİK’ten randevu istedim, vermediler. Saat 11.00'de geliyorum'' dedi.

Saatler 11.00'i gösterdiğinde TÜİK binasına giden Kemal Kılıçdaroğlu, orada açıklamalarda bulundu.

TÜİK'e gitmesinin ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, ''Randevu vermeyen TÜİK’e gittim. Aylardan Aralık ayı. Milyonlarca emekçinin ücret artışı bu yalan dolan TÜİK rakamları üzerinden yapılacak. Zulmü her kabul ediş, daha büyüğünü doğurur. Kimse unutmasın, her Firavun’un bir Musa’sı vardır. Akıllarını başlarına toplasınlar!'' ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN SOYLU'DAN TEPKİ GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜİK'e gitmesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan tepki geldi.

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, ''Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez'' dedi.

Süleyman Soylu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

- Kılıçdaroğlu; suç ve suç örgütleri ilişkisiyle, o iklimin ve sözlerin etkisiyle siyasi tarihimizde görülmeyen yöntemlere başvuruyor.

- Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez.

- Siyasetin ve devletin kaidesi bellidir. CHP, başında ehliyetini kaybetmiş bir kişi ve bunu istismar edenlerin işgalindedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Güldal Akşit hayatını kaybetti Gündem Sağlıkçılardan zam çağrısı: "Sağlık çalışanlarının emeği ödenebilir" Gündem Antalya'da şiddetli yağış ve fırtınanın bilançosu ağır Gündem SMA'lı Alparslan bebek yardım bekliyor Gündem