''İş Sağlığı Güvenliği İçin İşveren, İşçi ve Aileler El Ele'' yarışmasının kazananları belli oldu

Türkiye Maden-İş, ''İş Sağlığı Güvenliği İçin İşveren, İşçi ve Aileler El Ele'' yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Çocuklar için resim, çalışanlar için fotoğraf, aile ve eşler için de öykü ve şiir yarışmasının birincilerine ödülleri takdim edildi. Törende konuşan Sendika Genel Başkanı Nurettin Akçul, birinci önceliklerinin iş kazalarını önleme kültürünün tabana yayılması olduğunu söyledi.

Abone ol

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Uğur Pideci

''İş Sağlığı Güvenliği İçin İşveren, İşçi ve Aileler El Ele'' yarışmasının kazananları ödüllerini aldı.

Türkiye Maden İşçileri Sendikası'nın düzenlediği yarışmada Çocuklar için resim, çalışanlar için fotoğraf, aile ve eşler için de öykü ve şiir yarışmasının birincileri için ödül töreni yapıldı.

Törende birincilere ödülleri takdim edildi. Çocuklar için resim yarışmasında Mehmet Çiya Kasaç, çalışanlar için fotoğraf yarışmasında Kenan Kocatürk, aile ve eşler için öykü-şiir yarışmasında birinci oldu. Çocuklar için düzenlenen Berat Yeşil’in resmine ise Jüri Özel Ödülü verildi.

Kayseri'de kitap fuarı heyecanı Kültür Sanat Çekmeköy'de 5. Uluslararası Kısa Film Yarışması Kültür Sanat Dünyanın ilk üniversitesi Harran'da ortaya çıkarıldı Kültür Sanat İzmir Devlet ve Operası Yunus Emre'yi andı Kültür Sanat