Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçi ve esnafa müjde

Beştepe'de bir araya gelen Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çiftçi ve esnafa destek müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İndirimli stopaj uygulamasının mart sonuna kadar uzatılacağını ve kuraklıktan etkilenen 651 bin üreticiye 2,6 milyar lira destek verileceğini duyurdu

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de bir araya gelen Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde ekonomi vardı.

Erdoğan, indirimli stopaj uygulamasının mart ayı sonuna kadar devam edeceğini ve kuraklıktan etkilenen çiftçiye 2,6 milyar lira destek verileceğini duyurdu:

- 2021'de kullanılan yaklaşık 60 milyar liralık esnaf kredisinin 5,2 milyar liralık faiz yükünü, hazine üstlenmiştir. Vatandaşlarımıza ayda 1,7 milyar lira katkı sağlayan indirimli stopaj uygulamasını mart ayı sonuna kadar devam ettirme kararı aldık.

- Kuraklıktan zarar gören 651 bin üreticimizin hesabına toplamda 2,6 milyar lira kuraklık desteği ödemesini aralık ayının ikinci yarısında yatırıyoruz.

Benzine ve motorine zam bir zam daha geldi Ekonomi Metal işçisinin zam pazarlığında uyuşmazlık Ekonomi Sağlık emekçilerinin zam eylemi devam ediyor Ekonomi Zeytin ve zeytinyağı ihracat rakamları açıklandı: Hedef 50 bin ton Ekonomi