Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na: ''Millet öyle bir hareket çeker ki ömür boyu kendinize gelemezsiniz''

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay TBMM'de yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun kürsüde yaptığı ahlak dışı harekete değinen Oktay, ''Milletin kürsüsünden hareket çekenlere, millet öyle bir hareket çeker ki ömür boyu kendinize gelemezsiniz.'' diye konuştu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Genel Kurulunda, hükümet adına soru ve eleştirileri yanıtladı.

''ÖMÜR BOYU KENDİNİZE GELEMEZSİNİZ''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis kürsüsünde yaptığı ahlak dışı harekete değinen Oktay, ''Milletin kürsüsünden hareket çekenlere, millet öyle bir hareket çeker ki ömür boyu kendinize gelemezsiniz.'' açıklamasında bulundu.

Oktay, laf atan milletvekillerine şu sözlerle tepki gösterdi:

- Ağırınıza mı gitti, Genel Başkanınızın yaptıklarını söylüyorum, busunuz, ayna tutuyorum.

- Sadece kendinizden değil milletin teveccühünden de umudunuzu kesmiş durumdasınız ki Mehmetçiğimizi şehit eden dağdaki terörist ve yandaşlarıyla, firardaki satılmış, hain FETÖ mensuplarıyla ve vesayet odaklarıyla ittifak arayışındasınız.

''AĞLAYARAK GÜNLÜĞÜNÜZE YAZABİLİRSİNİZ''

''Milletimiz için hayata geçirdiğimiz sayısız kamu hizmetini, yurt içinde ve yurt dışında verdiğimiz çetin mücadeleyi ve gelecek vizyonumuzu tümüyle yok saymanızı, görmezden gelmenizi işte bu içine düştüğünüz son çırpınış ve umutsuzluk sarmalına bağlıyoruz.'' diyen Oktay, sözlerini şöyle sürdürdü:

- Yapılan konuşmalarda bu tükenmişlikle çarpıtmaya çalıştığınız konulara da açıklık getireceğim. Bunları da mektuplarınıza değil belki ama ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz.

Diyarbakır Anneleri evlatlarına kavuşmak istiyor Gündem 13 HDP milletvekilinin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te Gündem Türkiye'de üretilen karavanlara Avrupa'dan talep yoğun Gündem Prof. Dr. Teoman Duralı hayatını kaybetti Gündem