Denizli’de Trafik Eğitim Parkı’na yoğun ilgi

Denizli’de Trafik Eğitim Parkı’nda çocuklar, trafik kurallarını eğlenerek öğreniyor. Büyükşehir Belediyesince, trafik bilincinin küçük yaşlarda oluşturulması hedefiyle açılan park, bugüne kadar on binlerce çocuğa hizmet verdi.

Abone ol

Haber-Kamera: Sabri Kasapoğlu

Akülü arabalara biniyorlar. Döner ve ışıklı-ışıksız kavşaklardan geçiyorlar. Yayalara yol veriyorlar. Tüm bunları da kurallara uygun yapıyorlar. Minikler, trafik kurallarını eğlenerek öğreniyor.

Denizli’de Büyükşehir Belediyesince açılan Trafik Eğitim Parkı, yoğun ilgi görüyor. 7 bin metrekarelik alana sahip parkta, çocuklar hem trafik kurallarını öğreniyor hem de keyifli zaman geçiriyor.

Park, trafik bilincinin küçük yaşlarda oluşması hedefiyle açıldı. Bugüne kadar on binlerce çocuğa hizmet veren parkta, 7-10 yaş grubu öğrencilere teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor. Bu eğitimlerde trafiğin en temel konuları anlatılıyor, trafikteki tüm öğeler gösteriliyor.

Trafik eğitimine katılan çocuklar, eğlenerek öğrenmekten oldukça memnun.

Vanlı aileler PKK ve HDP'ye karşı yürüyüş yaptı Yurt Erzurum'un lezzetleri İstanbul'a taşındı Yurt Ankara'ya mevsimin ilk karı düştü Yurt Osmaniye merkezli PKK operasyonu: 3 zanlı tutuklandı Yurt