Şampiyonluğa sarı-lacivert engel!

Kadınlar Voleybol Ligi final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe ile Vakıfbank karşılaştı. İlk iki maçı kaybeden sarı-lacivertliler bu karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve rakibinin şampiyonluğa uzanmasına engel oldu.

Abone ol

Kadınlar Voleybol Ligi final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe, Vakıfbank'ı konuk etti.

karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe ilk teknik molaya 8-4 önde gitti. Etkili oyununu setin ilerleyen bölümlerine de taşımayı başaran sarı-lacivertliler, seti 25-22 alarak 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci setine iyi başlayan Vakıfbank, setin ilk dakikalarında 5-1'lik seri yakalasa da Fenerbahçe, çabuk toparlandı. Rakibine 4-0'lık seriyle cevap veren sarı-lacivertliler skoru eşitledi. Sayı üstünlüğünün birçok kez el değiştirdiği seti son bölümdeki etkili oyunuyla 25-17 alan Vakıfbank, setlerde durumu eşitledi.

Üçüncü setin hakimi Fenerbahçe'ydi. Seti başından sonuna kadar üstün götüren sarı-lacivertliler, seti 25-19 alarak durumu 2-1 yaptı.

Karşılaşmanın dördüncü seti büyük heyecana sahne oldu. Çekişmeli geçen seti 25-21 alan Fenerbahçe, salondan 3-1 galip ayrıldı ve seriyi 4'üncü maça taşıdı.

Serinin 4'üncü maçı 3 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.

Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da izledi. Yıldırım'ın yanı sıra Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ve yöneticiler de izledi.

ulusalkanal.com.tr

Kayseri Erciyesspor'dan Dani Alves'e destek Spor Fenerbahçe seriyi uzattı Spor Resmi açıklama: Türkiye'yi Avrupa'da... Spor Bisiklet turunda korkunç kaza! Spor