Hastaneden firar eden Hünkar Karataş'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Okmeydanı Ağız ve Diş hastanesinden firar eden yer altı dünyasının ünlü ismi Hünkar Karataş'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Tedavi gördüğü odadan Bora Y'nin yardımıyla kaçan Karataş, bir anda hastaneyi birbirine katıyor. Yaşanan panik ve koşuşturmaca da güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydediliyor.

Abone ol

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Hünkar Karataş'ın İstanbul Okmeydanı Ağız ve Diş Hastanesi'nden firar etmesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Hastanenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntüler firar sırasında hastanede yaşanan kargaşayı gözler önüne seriyor.

Hastaneye getirilen Hünkar Karataş, iki jandarma tarafından tedavi için bir odaya sokuluyor. Kısa bir süre sonra yüzüne hastane maskesi takan Bora Y. aynı odaya giriyor.

Kapı daha sonra birden açılıyor ve önce Karataş, ardından da Bora Y. jandarmaların elinden sıyrılarak kaçıyor.

Hastaneyi birbirine katan koşuşturmaca kameralar tarafından kaydediliyor. Hastanenin dış kapısından çıktıktan sonra da silah sesleri duyuluyor.

Hakkında 150 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Hünkar Karataş, bir sitenin bahçesine atlayarak kaçmayı başarırken, Bora Y. jandarma tarafından vurularak etkisiz hale getirilmişti.

Hala firari durumda bulunan Karataş'ı yakalama çalışmaları sürerken, ağır yaralı Bora Y.’nin ise yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

ulusalkanal.com.tr

Emeklilere ne kadar promosyon verilecek? Gündem "Nevruz" bahanesiyle ortalığı kana bulayacaklardı Gündem Diyarbakır'da PKK'ya darbe! Gündem Şırnak’ta 1 asker şehit oldu Gündem