Erdoğan'dan İstanbul'da sürpriz seçim değerlendirme toplantısı! Erdoğan talimatı verdi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin neredeyse tüm kurmaylarıyla bir araya geldi. Bugünkü programı boş olan Erdoğan, üçüncü kez seçim değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda 31 Mart yerel seçimlerinin değerlendirmesinin yapıldığı bildirildi. Sürpriz toplantıda atılacak olan adımlar, izlenecek olan yol haritasının masaya yatırıldığı ifade edildi. Kısıklı'daki konutundan Sütlüce'deki AKP İstanbul İl Başkanlığı'na gelen Erdoğan'ı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile partililer karşıladı. AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından "Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İl Yürütme Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve İBB Meclis Üyelerimiz ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi." açıklaması yapıldı. Erdoğan, bazı vatandaşlarla fotoğraf çektirirken bazılarının da sorunlarını dinleyerek not aldı. Çocuğunun eğitimiyle ilgili sorun yaşadığını ifade eden bir vatandaşın talebinin karşılanması için de talimat veren Erdoğan, daha sonra buradan ayrıldı

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü resmi programı boştu. Erdoğan, bugün partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda kurmaylarıyla 3'üncü kez seçim değerlendirme toplantısı yaptı.

KİMLER VAR?

AKP genel başkan yardımcılarının çoğu, çok sayıda bakan, ilçe belediye başkanları bulunuyor. Erdoğan, partisinin neredeyse tüm kurmaylarıyla bir araya geldi.

NE KONUŞULDU?

Toplantıda 31 Mart yerel seçimlerinin değerlendirmesinin yapıldığı bildirildi.

Sürpriz toplantıda atılacak olan adımlar, izlenecek olan yol haritasının masaya yatırıldığı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı.

Kısıklı'daki konutundan Sütlüce'deki AKP İstanbul İl Başkanlığı'na gelen Erdoğan'ı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile partililer karşıladı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 2,5 saat sürdü.

AKP'DEN AÇIKLAMA

AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından "Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İl Yürütme Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve İBB Meclis Üyelerimiz ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi." açıklaması yapıldı.

ERDOĞAN TALİMATI VERDİ

Erdoğan, öğle saatlerinde geldiği Sütlüce'deki AKP İl Başkanlığında, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla toplantı yaptıktan sonra buradaki çalışmalarını sürdürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP İl Başkanlığından ayrılmadan önce burada kendisini bekleyen vatandaşların yanına gitti.

Erdoğan, bazı vatandaşlarla fotoğraf çektirirken bazılarının da sorunlarını dinleyerek not aldı. Çocuğunun eğitimiyle ilgili sorun yaşadığını ifade eden bir vatandaşın talebinin karşılanması için de talimat veren Erdoğan, daha sonra buradan ayrıldı.

ulusal.com.tr

İSKİ'den kamuoyuna Fatih Turan açıklaması Gündem CHP'li Gamze Taşcıer ve Muharrem Erkek'ten AKP'nin YSK'ya başvurusuna ilişkin açıklama Gündem AKP'den YSK'ya başvuru! CHP'den ilk tepki Gündem 19 Mayıs'ta ilk adım buluşması Gündem