Davutoğlu'ndan önemli koalisyon açıklaması: Kılıçdaroğlu açıklama...

Ahmet Davutoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki koalisyon görüşmelerinde gözler yarına çevrilirken, Başbakan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Davutoğlu "Perşembe günü tarihi bir açıklama bekleniyor gibi görmemek lazım" dedi.

Abone ol

Ahmet Davutoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu parti heyetlerinin 35 saati bulan görüşmelerin ardından pazartesi günü bir araya geldi. 4 saat 20 dakika süren görüşmeden bir sonuç çıkması beklenmiyordu. Öylede oldu.

İki lider perşembe günü tekrar biraraya gelecek. Gözlerin çevirildiği bu görüşmeye saatler kala Başbakan Davutoğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Davutoğlu "Perşembe günü tarihi bir açıklama bekleniyor gibi görmemek lazım. Perşembe günü durum netleşir. Süreç yürürken kesin hükümlerle konuşmayı doğru bulmam" dedi.

Davutoğlu MHP ile koalisyon görüşmesi yapıp yapmayacağı konusunda ise "ihtiyaç hasıl olduğunda görüşülür. Herkes elini taşın altına koymalı, hükümeti kurmakla görevliyim. Bunun için her şeyi yaparım." ifadelerini kullandı.

Siyasette 24 saatin bile uzun olduğunu belirten Davutoğlu "önemli olan Türkiye'nin hükümetsiz kalmaması. Siyasette HDP dışında gerginlik yok, HDP yalnız başına ciddi muhasebe yapması gerek" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan'dan önemli koalisyon açıklaması Gündem CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu "görüşme olumsuz geçti" iddiaları için ne dedi Gündem Yakalama kararı çıkarılan 3 savcının dosyası kabarık! Gündem Erdoğan: Bunu ısrarla söylüyorum... Gündem