Yurtdışı turlarıyla tatil seçenekleri

Abone ol

Yurtdışı seyahati için hangi ulaşım aracı kullanıp, ülkeler arası geçişi nasıl yapacağınızı bir türlü planlayamıyor musunuz? Bunu sizin için yapan profesyonel tur firmalarına yönelmeye ne dersiniz?

En Kapsamlı İtalya Turuna Kendinizi Hazırlayın!

Sürekli hayalini kurduğunuz ve bir gün adım atmayı beklediğiniz ülkelerdeki en önemli yerleri uzman rehberler eşliğinde gezmek sizin için çok daha verimli olacaktır. Planlanan seyahat rotasının hiçbir saati boş geçmemekle birlikte size hitap etmeyen aktivitelere katılmak zorunda değilsiniz. Ülkemizde en çok tercih edilen destinasyonlardan biri olan İtalya, birden fazla görülmesi gereken şehriyle iyi bir rota gerektiriyor. Sadece Roma’yı görüp dönmek yerine Venedik ve Floransa gibi muhteşem şehirlere de vakit ayırmak sizin için de güzel olmaz mıydı?

Kapsamlı bir İtalya turuyla Roma, Napoli, Floransa, Venedik, Milano, Como Gölü, Torino, Bergamo gibi gezilmesi gereken her yeri görebilirsiniz. Roma’nın muhteşem tarihi yapıtlarını keşfettikten sonra suların üstüne kurulu şehir Venedik’te harika anlar yaşayabilir, Milano’da dünyaca ünlü markaların outlet mağazalarında alışveriş yapabilirsiniz. Tüm bunları sunan kapsamlı bir turun fiyatı, bireysel olarak gezerken harcayacağınız paradan çok daha az olacaktır. Üstelik hangi otelde kalacağınızı, hangi ulaşım aracını kullanacağınızı ve en güzel yemeği hangi restoranda yiyeceğinizi düşünmenize hiç gerek yok. Bunların tamamı zaten İtalya turu kapsamında size sunulacak hizmetlerin başında gelmektedir. Türkiye’de en kapsamlı ve kaliteli İtalya turu hizmetini veren Prontotour’u tercih edebilirsiniz.

Gemi Turuyla Her Anınız Tatilde Geçsin

Bu yaz gemi turuyla tatile çıkmayı hiç aklınıza getirdiniz mi? Türkiye’deki bir otele ödeyeceğiniz ücrete, belki de daha ucuza cruise ile birden fazla ülke görebileceğinizi hatırlatmak istiyoruz. Seyahat ederken her zaman yolculukta geçirilen zaman sıkıcı gelmiştir. Fakat gemide durum böyle olmamakla birlikte gemiye adımınızı attığınız andan itibaren kendinizi iyi hissedeceğiniz birçok olanakla karşılaşacaksınız. Masmavi denizin ortasında yolculuk ederken ister güneşlenin, ister havuzda yüzün, isterseniz de sizin için hazırlanan şovlara katılarak eğlenin!

Yolculuğunuz bittiğinde yepyeni bir ülkeye adım basacak, o ülkeyi keşfedeceksiniz. En fazla tercih edilen Yunan Adaları gemi turu, vizesiz olma özelliğiyle popülerliğini koruyor. Santorini, Mykonos, Rhodos gibi adaları gezdikten sonra konaklamayı gemide yapacağınız için vizeye ihtiyacınız yok. Biraz daha uzakları keşfetmek isteyenler için İskandinavya, Avrupa veya Uzakdoğu seçenekleri bile var. İtalya’ya gemiyle gitmek, Tayland’ın muhteşem doğasına masmavi bir yolculukla ulaşmak hayal değil. Tüm turları görüntüleyebileceğiniz https://www.prontotour.com/Gemi-Turlari firmasından en üst düzeyde hizmet alacağınızdan şüphemiz yok. Üstelik erken rezervasyon imkanlarıyla %50’ye varan indirim olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Huzurlu ve heyecanlı bir tatil için kendinizi bir otel odasına kapatmanıza gerek yok. Keşfedilmeyi bekleyen yerlerde hem yeni kültürlerle karşılaşabilir hem de huzurlu noktalarında dinlenebilirsiniz. Yepyeni yemekler deneyebilir, sosyal medya hesaplarınızı muhteşem fotoğraflarla donatabilirsiniz. Harika bir yurtdışı deneyimi sunan kaliteli turlarla kendinize bir iyilik yapmanın vakti geldi!

Alman milyarder Türk devini alıyor Ekonomi Motorin fiyatlarında 8 kuruş indirim geldi Ekonomi Kapalıçarşı'da altın Ekonomi Döviz kurları Ekonomi