Suikastların sırrı çözüldü!

İstanbul Saryer ve Nişantaşı'nda yapılan suikastlerin ardındaki sis perdesi aralanmaya başladı. Saldırılarda hayatını kaybeden Ali Ekber Akgün ve Vedat Şahin'in ölüm emrinin Hollandalı uyuşturucu baronu Dino Soerel tarafından verildiği ileri sürüldü.

Abone ol

İstanbul Sarıyer ve Nişantaşı'nda 3 kişinin hayatını kaybettiği suikastlerin sırrı çözülmeye başladı.

İstanbul Emniyeti'nde bulunan 5 şube tarafaından ortak yürütülen soruşturmada suikastle ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.

Buna göre, Sarıyer'de öldürülen Ali Ekber Akgün'ün ölüm emrini Hollandalı uyuşturucu Baronu Dino Soerel'in verdiği öne sürüldü.

Akgün'den 9 saat sonra vurulan Vedat Şahin ve korumasının ölüm emri ile ilgili ise oklar Hollandalı Baron Soorel'in Türk ortağına yöneldi. Suikast emrini "Gerger grubu"nun lideri R.Ö'nün verdiği iddia edildi.

Ali Ekber Akgün'e yönelik suikastin "itirafçı" infazı olduğu öne sürüldü. İddiaya göre, Ali Ekber Akgün Hollanda polisine tanıklık yaptı, bütün uyuşturucu trafiğini anlatttı. Baron Dino Soorel de Akgün'ün öldürülmesi talimatını verdi. Vedat Şahin'in ise Akgün'ü koruduğu için öldürüldüğü öne sürüldü.

2007'den bu yana Atilla Önder isimli bir kişinin Ali Ekber Akgün'ü tehdit ettiği öne sürülmüştü. Önder'in Emniyet'e giderek 2,5 saat boyunca ifade verdiği, iddiaları reddettiği öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

''MGK'da planlandı'' Gündem Faili meçhul'den beraat! Gündem TLB'den Akif Beki'ye cevap: Balık aramak için ağaca tırmanan Beki Gündem Bakırköy'de çocuklara yılbaşı hediyelerini Belediye Başkanı dağıttı Gündem