Tilkinin kabloları kemirerek camiyi elektriksiz bıraktığı ortaya çıktı

Denizli'nin Çardak ilçesindeki bir camide sürekli yaşanan elektrik kesintisi, yurttaşları harekete geçirdi. Kesintinin nedeni araştırıldı ama bir tülü bulunamadı. Günler sonra minareyi yuva edinen tilkinin kabloları kemirerek camiyi elektriksiz bıraktığı ortaya çıktı.

Abone ol

Günlerce nedeni araştırıldı fakat camideki elektrik kesintilerinin sebebi bir türlü bulunamadı... Denizli'nin Çardak İlçesi Gölcük Mahallesindeki camide son günlerde sık sık elektrik kesintisi yaşanmaya başlamıştı.

Kesintiye neyin sebep olduğu bir türlü bulunamadı. Günler sonra mahalle sakinlerinden biri, minarenin şerefesi üzerindeki cam bölümde bir tilki gördü.

Durum yetkililere bildirildi. Camiye gelen itfaiye ekibi, cam bölümdeki tilkiyi minareden indirdi.

Minareyi yuva edinen tilkinin elektrik kablolarını parçaladığı tespit edildi. Parçalanan kablodan dolayı elektriğin kesildiği anlaşıldı. Şans eseri tilkinin hayatta kalması da sevinç yaşattı.

Tilki itfaiye ekiplerince doğaya bırakılırken, zarar gören elektrik kabloları da Belediye ekipleri tarafından değiştirildi. Arıza giderildi; cami elektriğe, tilki doğal ortamına kavuştu.

Taş ocağı 9 mahalleyi tehdit ediyor Yurt Şanlıurfa'da 6 gündür süren elektrik kesintilerini protesto Yurt Meteoroloji'den kritik uyarı: Yarın kar bekleniyor Yurt Manisa’da silahlı çatışma: 6 yaralı Yurt