"Atatürkçü ve sol görüşlü tüm Emniyet Müdürleri paketle tasfiye edilecek"

Eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan, İç güvenlik paketinin terör eylemlerine katılanlara karşı değil, açılıma karşı çıkanları zapt etmek için çıkarıldığını söyledi. Saçan, Atatürkçü ve sol görüşlü tüm emniyet müdürlerinin de paketle tasfiye edileceğini açıkladı.

Abone ol

Eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçaniç güvenlik paketi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ulusal Kanal canlı yayınına katılan Saçan, İç Güvenlik paketinin sokakları terörize edenlere karşı değil, AKP ve PKK'nın birlikte yürüttüğü bölünme açılımına muahlefet edenlere karşı çıkarıldığını söyledi.

Eski İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olan Saçan'ın göre iç güvenlik paketi ile en büyük darbeyi ise Emniyet Teşikalatı alacak.

Pakette yer alan özel bir madde ile "Birinci sınıf emniyet müdürlerinin büyük bölümü tasfiye edilecek."

Saçan bu tasfiyenin Atatürkçü ve sol görüşlü isimleri kapsayacağına dikkat çekti

Emniyet teşkilatının çatısının tamamen AKP kontrolüne gireceğini vurgulayan Adil Serdar Saçan, toplumsal olaylara soğukkanlı müdahale edebilcek polis şeflerinin tasfiye edileceğini açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

Havacılar Vatan Partisi'nde! Gündem İşte ilk 20 maddesi kabul edilen İç Güvenlik Yasası'nın detayları Gündem Polis itiraf etti: O çocuğu ben değil arkadaşım vurdu Gündem Açılım tiyatrosunda seçim perdesi ve Şah Fırat operasyonu Gündem