S-400 sevkiyatı sürüyor: 9'uncu uçak Mürted'e indi

S-400 savunma sistemi malzemelerinin sevkiyatı kapsamında bir uçak daha bu sabah saatlerinde Mürted Hava Meydanı'na indi. Bakanlık tarafından "S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistem malzemelerinin sevkiyatı devam ediyor. Bu kapsamda dokuzuncu uçak Mürted Hava Meydanı’na indi." bilgisi paylaşıldı

Abone ol

S-400 savunma sistemi malzemelerinin sevkiyatı kapsamında bir uçak daha bu sabah saatlerinde Mürted Hava Meydanı'na indi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi malzemelerinin sevkiyatının bugün de devam ettiği açıklandı.

Bakanlığın Twitter hesabında yapılan paylaşımda, malzemelerin sevkiyatı kapsamında sekizinci uçağın Mürted Hava Meydanı'na indiği belirtildi.

Paylaşımda "S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistem malzemelerinin sevkiyatı devam ediyor. Bu kapsamda sekizinci uçak Mürted Hava Meydanı’na indi." ifadeleri kullanıldı.

9'UNCU UÇAK DA İNDİ

Bakanlık tarafından "S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistem malzemelerinin sevkiyatı devam ediyor. Bu kapsamda dokuzuncu uçak Mürted Hava Meydanı’na indi." bilgisi paylaşıldı.

ulusal.com.tr

Son dakika haberleri... Beyazıt Karataş'tan ABD'nin yaptırım mesajına İncirlik Üssü ve Kürecik yanıtı Gündem Son dakika emeklilikte yaşa takılanlar haberleri... EYT Derneğinden çok önemli açıklama Gündem TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan 15 Temmuz açıklaması: Tarihimizin en karanlık günü ve gecesiydi Gündem İçişleri Bakanı Soylu'dan 15 Temmuz mesajı! "Cuma salâsı değil.. Gece vakti cenaze de olmaz. Peki bu neyin salâsıdır?" Gündem