Bir İnsanımızı daha bu katil sisteme feda etmeyeceğiz

Antalya Ulusal Gönüllüleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Ulusal Kanal Programcısı Gazeteci Halil Nebiler'in konuşmacı olarak katıldığı kahvaltının gündeminde toplumsal cinayetler vardı

Abone ol

'Türkiye şeyhler, dervişler, müritler, tecavüzcüler memleketi olamaz' yazılı dev pankartın asıldığı etkinlikte Gazeteci Nebiler; "Bir Özgecan'ımızı daha, bir Fırat'ımızı daha, bir Nuh'umuzu daha bunların bu katil ve psikopat sistemine feda etmeyeceğiz" diye konuştu.

Ulusal Gönüllüleri Antalya'da Atatürk Parkı içindeki bir restoranda kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Ulusal Kanal Programcısı Gazeteci Halil Nebiler'in konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe çok sayıda demokratik kitle örgütü ve siyasi parti temsilcisi, milletvekili aday adayları, HES ve taş ocaklarına karşı yürütülen mücadelelerin öncüleri ile çok sayıda gönüllü katıldı. Geniş kahvaltı salonuna katılımcılar sığamadı, restoranın bahçesi de doldu taştı. Kahvaltının gündeminde toplumsal cinayetler vardı. Gazeteci Halil Nebiler yaptığı konuşmada yaşanan toplumsal cinayetlere dikkat çekti, bir insanımızın daha bu katil ve psikopat sisteme feda edilemeyeceğinin altını çizdi. Nebiler; "Özgecan'ımız için, Fırat oğlumuz için biraz buruğuz, canımız yanıyor. Neden böyle oluyor bu işler? Nuh Köklü bizim eylemlerimizi Silivri'de izleyen bir gazeteci kardeşimizdi. Kamerası omzunda, mikrofonu elinde. Bir psikopat öldürdü. Bunu söylemek kolay. Özgecan'ımızı bir psikopat yaktı, kolay. Biz böyle laflara kanacak adamlar değiliz. Ne var bu işin altında buna bakacağız. Ama şu kesin; bir Özgecan'ımızı daha, bir Fırat'ımızı daha, bir Nuh'umuzu daha bunların bu katil, bu psikopat sistemine feda etmeyeceğiz. Etmememiz gerekiyor" diye konuştu.

Bu vahşi cinayetlerin arkasında ki kirli elin emperyalizm ve onun istihbarat örgütünün olduğunu vurgulayan Nebiler şunları kaydetti; "Biz kendi halimizde yurttaşlar olarak yaşarken, bizleri yönetenlere güvenirken, el alemin istihbarat örgütü, Türkiye'de 60 yıldır bu işi yapıyor. Şimdi Özgecan'ımızı öldüren insan için, baya bir psikopat katil diyebilir miyiz? Hayır, bu sistem işte bu tipleri yetiştiriyor. 'Yatarım iki gün, çıkarım' diyen bir adama ortalama bir psikopattır diyebilir miyiz? Hayır, bu sistem onları üretmek için kurgulanıyor. Fırat'ımızı öldürenler için, açılım, maçılım diyebilir miyiz? Hayır, onlar emperyalizm destekli, Türkiye topraklarına kaos ekmek için yaratılan ve desteklenen terör örgütleri. Bunlar bir toplumun sosyal olarak çökertilmesi için CIA'nın planıdır."

Nebiler, mücadele vurgusu yaptığı konuşmasında ise şunları söyledi; "Bundan sonra kaşının üstünde gözün var demeyeceğiz. Asla uyumayacağız ve benzerliklerimizi öne çıkartarak vatan için birleşeceğiz. Biz kazanıncaya kadar, bu mücadeleye de devam edeceğiz." Nebiler konuşmasını gönüllü olma çağrısıyla sonlandırdı. Bu çağrıya salondan anında yanıt geldi ve Ulusal Gönüllüsü ailesine onlarca yeni gönüllü katıldı.

Haber: Devrim Dönmez Koçak

Fotoğraf: Ekin Akgün

Ünlü spiker hayatını kaybetti! Medya Ulusal Kanal 23 Şubat- 01 Mart yayın akışı Medya Gazeteciye uçan tekme atmak isterken... Medya Ceviz Kabuğu'nda bu hafta toplumsal şiddet tartışılıyor Medya