Koronavirüste Çin dışında 8 ülkede ölümler yaşandı

Koronavirüs nedeniyle dünyada toplam 2 bin 704 kişi hayatını kaybetti. Çin dışında 8 ülkede ölümler yaşandı. Çin'den ise aşının bulunduğu ve test aşamasında olduğu açıklaması geldi

Abone ol

Yeni tip koronavirüs Kovid-19'dan 2 bin 704 kişi yaşamını yitirdi. Taburcu olan hastaların sayısı ise 2 bin 400'ü geçti.

Salgın nedeniyle Çin dışında 8 ülkede ölümler yaşandı. Güney Kore'de 8, İtalya'da 7, Japonya'da 5, Hong Kong'da 2, Fransa'da 1, Filipinler'de 1 ve Tayvan'da da 1 kişi öldü.

İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları'ndaki bir otelde İtalya'dan gelen bir doktorda koronavirüs tespit edildi. Bin turist olduğu açıklanan otel karantinaya alındı.

Irak Sağlık Bakanlığı, Kerkük kentinde 4 kişide koronavirüs tespit edildiğini duyurdu.

Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde ise karantina odaları kuruldu. Hastalıkla ilgili tahlillerin ülkede yapılabileceği bir birim oluşturuldu.Türkiye'den de Kıbrıs'a ekip gönderildi.

Çin'de korona virüsü için bin yataklı prefabrik hastanede tedaviler ve aşı bulma çalışmaları sürüyor.

Ölümcül salgın koronavirüs için müjdeli haber geldi. Koronavirüsün aşısının bulunduğu açıklandı.

Çin'in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui, koronavirüsü için aşının bulunduğunu ancak piyasaya çıkması için son testlerinin yapılmasının beklendiğini duyurdu.

ulusal.com.tr

YDS başvurusu için son saatler... YDS başvuru tarihleri ne zaman? YDS tarihleri öğren.. YDS başvuru şartları nelerdir? Sağlık Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonucu sorgula Sağlık Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Elazığ'da öğretmenler ve öğrencilerle görüştü Sağlık Sınıfta kalma geri gelecek Sağlık