Avrupa, şiddetli fırtınanın etkisi altında

Batı Avrupa şiddetli fırtınanın etkisi altında. Günlük hayatı olumsuz etkileyen fırtına nedeniyle yetkililer, olası tehlikelere karşı halkı uyardı.

Abone ol

Avrupa, şiddetli fırtınanın etkisi altında.

"Aileen" adlı fırtına İngiltere'de ulaşımda aksamalara sebep oldu. Bazı bölgelerde elektrik kesintileri yaşandı.

Hollanda'da fırtına yüzünden bazı evlerin çatıları uçtu, ağaçlar devrildi. Devrilen ağaçlar nedeniyle yaralananlar oldu. Ülkenin en büyük havaalanı Schiphol'de çok sayıda uçuş iptal edildi.

Belçika’nın başkenti Brüksel'de de şiddetli yağış nedeniyle kırılan ağaç dalları yolları kapattı.

Almanya'nın Kuzey Denizine yakın bölgelerinde halk tedbirli olmaları konusunda uyarıldı. Hamburg'da fırtınadan dolayı devrilen inşaat iskelesi yüzünden bir kişi hayatını kaybetti.

İtalya'nın kuzeybatı ve batı sahillerinde etkili olan şiddetli yağış, dere yataklarının taşmasına, sele ve toprak kaymalarına neden oldu. Selde 4'ü aynı aileden olmak üzere 8 kişi hayatını kaybetti.

Livorno kentinde selden 15 bin ailenin etkilendiği ve yaklaşık 1 milyar avroluk maddi zararın oluştuğu belirtildi.

Fransa ve Danimarka'da da alarm verildi. Şiddetli yağış ve fırtınanın sellere yol açabileceği, bazı yolların kapanabileceği uyarısı yapıldı.

ulusal.com.tr

S-400 sistemleri ile ilgili Fransa'dan bir açıklama geldi Dünya Belçika'dan skandal PKK kararı! Dünya Barzani'nin ofisinden açıklama: Alternatifler değerlendirilecek Dünya "PKK/PYD etnik temizlik yapıyor" Dünya