Kılıçdaroğlu sınır ihlali yapan Rus uçağı ile ilgili konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, temaslarda bulunmak üzere gittiği Almanya'da, Rus uçağının hava sahası ihlali ve yeni anayasa ile ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu "Angajman kurallarına uyulmuyorsa gereği yapılmalı" dedi.

Abone ol

Kemal Kılıçdaroğlu iki günlük Almanya temasları kapsamında kahvaltıda bir araya geldiği gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Rus savaş uçağının Türk hava sahasını ihlali ile ilgili bir soruya "gereği yapılmalı" yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı bölücü anayasa için kurulan uzlaşma komisyonunun "Türkiye'yi darbe hukukundan arındırma komisyonu" olduğunu iddia etti.

Kılıçdaroğlu, Başkanlık modeli olarak da Amerika'yı örnek gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “diktatör bozuntusu” dediği gerekçesiyle kendisine dava açan, Ankara Cumhuriyet Savcısı Kürşat Kayral hakkında disiplin ve ceza soruşturması başlatılması talebiyle Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na başvuru yaptığı öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

Şehit korucunun cenazesi Şırnak’ta defnedildi Gündem Moskova'da büyük yangın Gündem İstanbul'un bu ilçelerinde elektrik kesintisi Gündem Terör mağduru aileyi Mehmetçik kurtardı Gündem