Gazeteci Leyla Umar hayatını kaybetti

Gazeteci Leyla Umar, bu sabah hayatını kaybetti. 87 yaşında yaşamını yitiren Leyla Umar'ın cenazesi Çarşamba günü öğleyin Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazı ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek

Abone ol

Gazeteci Leyla Umar 87 yaşında yaşamını yitirdi.

Bir süredir alzheimer hastalığı nedeniyle tedavi gören ve 1,5 aydır Suadiye Yaşlı Bakım Merkezi'nde kalan Leyla Umar, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Umar, Fidel Castro, Nelson Mandela gibi dünyaca ünlü isimlerle yakın dostluklar kurmuş bir gazeteciydi. Onların iç dünyalarını okurlarına yansıtan Umar, haber ve röportajları sayesinde dünya çapında tanınan bir isim haline gelmişti.

Uzun yıllar Milliyet Gazetesi'nde calışıp emekliliğe ayrılan Umar, hayatının geri kalanını da "bağımsız gazeteci" olarak sürdürdü.

Leyla Umar Çarşamba günü öğle namazına mütakip Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazı ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

O televizyon kanalları Türksat'tan çıkarıldı Medya Ulusal Kanal 16 Kasım - 22 Kasım yayın akışı Medya ''İşte belge... Devlet Bahçeli MİT'çi" Medya Hürriyet 2 gazetecinin işine son verdi: Sayın Cumhurbaşkanı’ndan özür diliyoruz Medya