Bihaan intihar etmeye kalkıyor! Aşk Bir Rüya 77. yeni bölümde neler olacak? 6 Mayıs Çarşamba 2020 Aşk Bir Rüya 77. bölüm fragmanı izle…

Her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinde neler yaşandı? Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümünde neler olacak? 6 Mayıs Çarşamba 2020 günü özeti... Dizinin gerçek adı nedir?

Abone ol

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya, hafta içi saat 21:30, hafta sonu saat 21:00'de ekranlara geliyor. Gerçek adı 'Thapki Pyaar Ki' olan 2015 yapımlı dizinin hikayesi; Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki'nin kalpleri ısıtan romantik, dram öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında...

Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümünde bugün; Vasu, Bihaan'a çok sinirlidir. Evdeki bütün eşyalarını toplar ve kapının önüne atar bu sırada hapiste sandıkları Bihaan çıkıp gelir. Bihaan olanları görünce, kendisinden nefret ediyorsa neden kefaletini ödediğini sorar, Vasu kefaletini ödemediğini söyler.

O sırada Thapki gelir ve kefaleti kendisinin ödediğini ve bundan sonra Bihaan'ı seçtiğini söyler.

Fakat Bihaan çok sarsılmıştır ve intihar etmeye kalkar...

AŞK BİR RÜYA 77. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Centilmen filminin konusu nedir? Hint filmi bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Centilmen oyuncu kadrosu... Medya Örümcek Adam filminin konusu nedir? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Örümcek Adam oyuncu kadrosu... Medya Aycan Yanaç'ın Survivor'da saç tarzı ile mesaj verdiği doğru mu? Medya Survivor 67. bölüm fragmanı yayınlandı! Yunus Emre'nin kavgaları oyuna damga vuruyor... Medya