Erdoğan ile Fidan da şikayetçi oldu

Emniyetteki F tipi yapılanmaya yönelik operasyonlarda gözaltına alınıp tutuklanan polisler hakkında yeni suç duyuruları yapıldı. Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan ve MİT müsteşarı Hakan Fidan, avukatları aracılığıyla dilekçe vererek polisler hakkında ayrı ayrı şikâyetçi oldu.

Abone ol

F tipi örgüt soruşturmasında tutuklanan, aralarında Eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün de olduğu polisler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına peş peşe şikâyet dilekçeleri verildi.

Şikâyet dilekçelerinde en dikkat çeken ayrıntı ise Tayyip Erdoğan ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın da adlarının olmasıydı.

Erdoğan ve Fidan avukatları aracılığıyla verdikleri dilekçelerde telefonlarını yasadışı dinledikleri gerekçesiyle tutuklu polisler hakkında şikâyetçi oldular.

Şikâyetçi olanlar arasında; TİKA Başkanı Musa Kulaklıkaya, Başbakanlık Müşaviri Sefer Turan, Başbakan Danışmanı Mustafa Varank, Dışişleri, Aile, Tarım ve Enerji bakanlıkları da bulunuyor.

Dilekçelerde dinleme yapan, bu görüşmeleri tape haline getiren, saklayan, devlet sırrı niteliği taşıyan görüşmeleri 3'üncü kişilerle paylaşan kişilerden teker teker şikâyetçi olunduğunun altı çizildi.

ulusalkanal.com.tr

Demirel tanık olarak çağrıldı Gündem F tipi hükümetin hedefinde Gündem HSYK 'da kısmi propaganda dönemi Gündem İşte Cerrah'ın lüks konutları Gündem