Genç hekimler: PKK ve HDP'ye alet olan bir Tabip odası istemiyoruz

PKK'nın açlık grevine destek veren ve Öcalan'ın Kürt halkının temsilcisi olduğunu öne süren İstanbul Tabip Odası Başkanı Selçuk Erez'e bir tepki de genç hekimlerden geldi. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Erez'in açıklamasının kabul edilemez olduğunu vurguladı. "PKK ve HDP'ye alet olan bir Tabip odası istemiyoruz" diyen gençler, Selçuk Erez ve ekibinin istifa etmesi gerektiğini söyledi

Abone ol

Diyarbakır'da PKK'nın başlattığı açlık grevine destek açıklaması yapan ve Abdullah Öcalan'ın Kürt halkının önderi olduğunu savunan İstanbul Tabip Odası Başkanı Selçuk Erez' tepki bu kez genç hekimlerden geldi.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Erez'in açıklamasının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Geleceğin doktorları , hekimlerin asla PKK'ya destek veremeyeceğini söyledi.

Genç hekimler, özellikle İstanbul ve Ankara'daki Tabip Odası'nın PKK'nın eylemlerine destek verdiğini belirtti.

Üniversite öğrencilerinin de duruma tepkili olduğunu kaydeden gençler, nasıl bir Tabip Odası istediklerini anlattı.

Daha önce yapılan istifa çağrılarını hatırlatan öğrenciler, Selçuk Erez ve ekibinin istifa etmesi gerektiğini vurguladı.

Selçuk Erez'in PKK lehine yaptığı açıklama sonrası birçok ildeki Tabip Odası yönetiminden tepki açıklaması gelmişti. Son olarak da İstanbul'da görev yapan çok sayıda doktor Tabip Odası binası önüne giderek Selçuk Erez ve ekibini istifaya çağırmıştı.

Haberler: Deniz Adalı

Kamera: Şengül Derin

ulusalkanal.com.tr

'FETÖ davası mağdur edebiyatı ile sulandırılıyor' Gündem Johnson, Başbakan Yıldırım ile görüştü Gündem Blinken, sürpriz bir şekilde Ankara'ya geldi Gündem Ömer Halisdemir'in babası bunu ilk kez anlattı Gündem