Batı'nın Türkiye karşıtı hamlesi: Ayrılıkçı yayın

Batı'nın kuruluşları ayrılıkçı yayınlarıyla Türkiye'ye karşı planlarına devam ediyor. Bu hamlelerin son örneği ise DW, BBC VOA ve France 24’un Türkiye’de hayata geçirdiği +90 adlı Youtube kanalında yapıldı. +90 kanalı ''Türkiye’de Alevi olmak zor'' başlıklı bir belgesel yayınladı.

Abone ol

Amerika, İngiltere, Almanya ve Fransa merkezli yayın kuruluşları DW, BBC VOA ve France 24’un Türkiye’de hayata geçirdiği +90 Youtube kanalı ayrılıkçı yayınlarına devam ediyor. Hedef kitle olarak Türkiye’de gençleri mercek altına alan +90 kanalı ''Türkiye’de Alevi olmak zor'' başlıklı bir belgesel yayınladı.

Etnik ve mezhepsel yayınları ile dikkat çeken Youtube kanalı ''Türkiye’de alevi olmak zor'' belgeseline Twitter’dan izleyici bulabilmek için sponsorlu paylaşım yaptığı görüldü.

DW, BBC VOA ve France 24 gibi yayın kuruluşlarının Suriye'deki iç savaşta PYD/PKK'yı ''özgürlük savaşçıları'' olarak gösterdiği biliniyor.

Şehit Fırat Çakıroğlu’nun babası: ''HDP kapansın Kandil bitsin'' Gündem 'Terörist sevicileri' sözü HDP'lilere dokundu Gündem Bakan Koca: ''81 ilde 180 bin 448 İngiltere varyantı tespit edildi'' Gündem Doğu Perinçek: "Cumhurbaşkanı'nın uluslararası sözleşmeleri fesih yetkisi yok" Gündem