Usta gazeteci yazdı: Bahçeli, Erdoğan'a ne teklif etti?

Abone ol

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beştepe'deki görüşmesinin ayrıntılarını köşesinde yazdı. Aydınlık yazarı, "MHP Genel Merkezi'ndeki kaynağıma göre Devlet Bahçeli Tayyip Erdoğan’a 'AKP ile MHP seçim ittifakı yapsın' teklifinde bulunmuş" dedi.

Önkibar'ın Aydınlık gazetesindeki yazısının ilgili bölümü şöyle:

MHP Genel Merkezi'ndeki kaynağıma göre Devlet Bahçeli Tayyip Erdoğan’a 'AKP ile MHP seçim ittifakı yapsın' teklifinde bulunmuş.

Tayyip Erdoğan ise bu isteğe, 'niye olmasın' deyip 'arkadaşlarla konuşacağım' karşılığını vermiş.

MHP bu ittifakla AKP’ye vereceği Başkanlık desteğinin zeminini inşa edecekmiş!

Dahası,bu şekilde tepkili olan MHP Meclis Gurubunun Başkanlığa oy vermesi sağlanacakmış.

Bu birliktelik kamuoyuna vatan bütünlüğü ve ülke şartları diye açıklanacakmış!

İçerde ve dışarıdaki büyük sorunlar gerekçe yapılacakmış!

AKP listelerinden Meclise girecek MHP’liler grubunu kuracak ve belki hükümete de dahil olabilecekmiş. Bu şekilde iktidarı özleyen ülkücüler partilerinden kopmayacakmış.

Gelelim böyle bir şeyin gerçekleşme ihtimaline:

Mümkündür zira sokağa çıkacak kredisi kalmayan Devlet Bahçeli’nin başka çıkış yolu yoktur. Bu haliyle MHP’nin alacağı oy yüzde 5-6 cıvarıdır... Bunu bilen Bahçeli partisini tarihe gömmek pahasına MHP'yi AKP’ye meze yapar ve bunu ülkeyi kurtarmak için diye ambalajlar!

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

ulusalkanal.com.tr

HDP'ye terör operasyonu Gündem 15 terörist etkisiz hale getirildi Gündem Erdoğan, MİT Müsteşarı Fidan'ı kabul etti Gündem Yunanistan'a kaçan darbecilerle ilgili yeni karar Gündem