Rusya'dan Paris açıklaması

Saldırılarla ilgili Rusya'dan da açıklama geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "derin üzüntü" duyduğunu belirtti. Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov da her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti.

Abone ol

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa'nın başkenti Paris'te yaşanan silahlı ve bombalı saldırılarla ilgili açıklama yaptı.

Putin, derin üzüntü duyduğunu belirtti. İnsanlık dışı katliamların Rusya'da kararlılıkla kınandığını belirten Putin, saldırıların soruşturulması konusunda her türlü yardımı sunmaya hazır olduklarının altını çizdi.

Paris'teki trajedinin terörizmin barbar yüzünün bir göstergesi olduğunu kaydeden Putin, bunun insanlık medeniyetini tehdit ettiğini vurguladı.

Rus lider, terör ile etkin şekilde mücadele edebilmek için uluslararası toplumdaki tüm çabaların birleştirilmesi gerektiğinin açık şekilde görüldüğünü ifade etti.

Kremlin Basın Sözcüsü Dimitry Peskov, Paris'teki saldırılarla ilgili yaptığı açıklamada, bu olayları yapanların cezalandırılması için her türlü yardıma hazır olduğunu ifade etti.

ulusalkanal.com.tr

Fransa Cumhurbaşkanı, saldırıları yapan terör örgütünü açıkladı Dünya Saldırılar sonrası Fransa'dan önemli karar Dünya Paris'i kana bulayan saldırıdan kaçış videosu Dünya Esad'dan sert Paris açıklaması Dünya