İstanbul’da çöpten vahşet çıktı!

İstanbul Şile'deki çöp alanında bir kadına ait ceset parçaları bulundu. Cesedin kime ait olduğu tespit edilemezken, öldürülen kadının 18 ila 35 yaşlarında olduğu tahmin ediliyor.

Abone ol

İstanbul'da çöplükte bir kadına ait ceset parçaları bulundu. Şile'deki çöp döküm alanında çalışan belediye görevlilerinin ihbarı üzerine Jandarma ekipleri Karakiraz Mahallesi'ndeki İstaç çöp döküm sahasına geldi. Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri savcı nezaretinde yatıkları çalışmada, çöp sahasında bir cesede ait kol ve deri parçaları parçaları buldu.

Yapılan incelemede ceset parçalarının bir kadın bedenine ait olduğu belirlendi. Bölgede yürütülen çalışmalarda cesede ait baş, bacak, iç organ ve kemiklerin izine rastlanamadı.

18 ila 35 yaşları arasında bir kadına ait olduğu tahmin edilen ceset parçaları incelenme için İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildi. Savcılık da olayla ilgili soruşturma başlattı.

ulusalkanal.com.tr

Diyarbakır'da iki ilçede belediye eşbaşkanları gözaltına alındı Gündem Faruk Çelik 5 yıl hapis yatabilir Gündem İBB, Sülün Osman'ı geçti Gündem İstanbul'da çatışma: 1 terörist öldürüldü Gündem