Kovid-19’u yendi, hastalarına koştu

Sağlık ordusu 7 güm 24 saat özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bazıları salgından etkilense de, Kovid-19 onların meslek aşkını yenemiyor. Onlar kovid-19’u yenerek görevlerinin başına tekrar dönüyor. İşte o doktorlarımızdan birini izleyeceğiz şimdi...

Abone ol

Kovid-19’u yendi, hastalarına koştu.

Türkiye'de kovid-19 ile mücadele sürüyor. Sağlık Ordusu, virüsle burun buruna geliyor ama bu durum, mesleklerini büyük bir özveri ile yapmalarına engel olamıyor.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Sertoğullarından da sağlık ordusunun neferlerinden biri.

O da kovid-19'a bir hastasını tedavi ederken yakalandı. Karantina süresi boyunca doktor arkadaşlarına sosyal medya aracılığı ile deneyimlerini anlattı, hastalara uygulanacak tedavi yöntemleri konusunda meslektaşlarına destek oldu.

Son iki testin negatif çıkmasının ardından izin kullanmadan mesaisine geri dönen Prof. Dr. Sertoğullarından, çalışma azmiyle tüm meslektaşları ve hastalarının takdirini kazandı.

ulusal.com.tr

Sağlık Bakanlığı diş tedavisi sırasında alınacak tedbirleri Kovid-19'a göre güncelledi Sağlık Veterinerler taleplerini Ulusal Kanal'a anlattı Sağlık Kovid-19'a karnındaki bebeğiyle meydan okudu Sağlık Prof. Dr. Sinan Canan koronavirüs sürecini değerlendirdi Sağlık