THY'de korkutan uçuş

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-İzmir uçuşunda anons paniği yaşandı.

Abone ol

Türk Hava Yolları’nın Atatürk Havalimanı’ndan kalkan İzmir uçağında anons paniği yaşandı. Yolculara “teknik arıza” anonsu yapan pilotun dakikalar sonra hiçbir şey yokmuş gibi uçuşa geçmesi yolcuların tepkisine neden oldu.

Olay THY’nin TK2320 numaralı seferini yapan uçakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre saat 11:00′da Atatürk Havalimanı’ndan havalanması gereken uçakta “Teknik bir arıza nedeniyle uçuşa geçemiyoruz. Uçağımız şimdi teknik bakıma alınacaktır” anonsu yapıldı. Saat 11:45′i gösterdiğinde ise hiçbir şey olmamış gibi uçağın havalanacağı duyuruldu.

Uçağın teknik bakım hangarına çekilmediğini iddia eden yolcular, “Teknik bakım yapılmadı ama yeniden uçuşa geçiyoruz” diye tepki gösterdiler. Uçak 45 dakikalık bir gecikmenin ardından havalanabildi. Son dönemlerde ismi sık sık skandallarla anılan THY’nin konuyla ilgili açıklama yapmaması da kafalarda soru işaretleri bıraktı. (Sözcü)

Efkan Ala'dan saldırı açıklaması: Saldırıyı yapanlar etkisiz hale getirildi Gündem Vatan Partisi seçim şarkısı belli oldu: Vatan ile çıkacağız karanlıktan Gündem 10 kişinin ölümüne neden oldular para cezası aldılar Gündem Cem Yılmaz'dan İlber Ortaylı'ya destek Gündem