Deniz Baykal: CHP tehditle, sopa sallanarak yönetilemez

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP'de Mersin Milletvekil Fikri Sağlar hakkında başlatılan disiplin süreciyle ilgili olarak, "CHP tehditle, sopa sallanarak yönetilemez" ifadelerini kullandı.

Abone ol

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a hayatını kaybeden İstanbul eski Belediye Başkanı Ahmet İsvan'ın cenaze töreni öncesinde Mersin Milletvekil Fikri Sağlar hakkında başlatılan disiplin süreci soruldu.

Baykal, konuyla ilgili olarak, "CHP, tehditle, öfkeyle, sopa sallayarak yönetilemez. Türkiye'nin bu ortamında CHP'nin bir an önce toparlanıp kendisine gelmesine ihtiyacı var" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, "Mersin Milletvekilimiz Fikri Sağlar'ın basında yaptığı açıklamalar nedeniyle, hakkında disiplin soruşturması başlatılması için Parti Meclisi'nden talepte bulunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir." demişti.

ulusalkanal.com.tr

Televizyon yayınları için yeni dönem başladı: Evlilik programları... Gündem SSCB böyle çöktü! 2 Gündem İstanbul Kartal'da gemi battı Gündem Doğu Perinçek: Vatan bütünlüğü ve güvenlik için İncirlik Üssü ABD’ye kapatılsın Gündem