Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan kış lastiği uygulaması 1 Aralık'ta başlayacak. Uygulama 1 Nisan 2022'ye kadar zorunlu tutulacak. Kış lastiği taktırmayan sürücülere ceza kesilecek.

Abone ol

Arabası olanları ilgilendiren zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor.

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan kış lastiği uygulaması 1 Aralık'ta başlayacak. Uygulama 1 Nisan 2022'ye kadar zorunlu tutulacak.

Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker,ticari araç sürücülerinin en kısa sürede kış lastiklerini taktırmaları gerektiğini söyledi.

Şeker, coğrafi koşullara göre kış aylarının daha etkili olduğu bölgelerde hususi araç sürücülerinin de can ve mal güvenliği için kış lastiği kullanmasını önerdi. Kış lastiği taktırmayan sürücülere ceza kesilecek.

Kış lastiği uygulaması nedeniyle oto lastikçilerinin de mesaisi arttı.

55. Konya Aşıklar Bayramı sona erdi: Etkinliğe 5 ülkeden 35 âşık ve halk ozanı katıldı Yurt Akaryakıta zam öncesi uzun kuyruklar oluştu Yurt 4 kulaklı kedi Midas ilgi odağı oldu Yurt 2020'de silah kaçakçılarına 519 operasyon: Ele geçirilen silahlar cephaneliği aratmadı Yurt