Futbol Zirvesi'nde de başkanlık propagandası yaptı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Futbol Zirvesi'nde de başkanlık propagandası yaptı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'ndeki 2. Futbol Zirvesi’nde konuşan Erdoğan, referandum üzerinden muhalefeti eleştirdi, "Artık bunların da siyasette jübile zamanı geldi" dedi.

Abone ol

Futbol zirvesinde de başkanlık propagandası yaptı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2. Futbol Zirvesi'ne katıldı. Gündemi referandumdu.

Erdoğan, siyasette bazı kişilerin jübile zamanının geldiğini söyledi.

Erdoğan'ın konuşmasından sonra kulüp başkanları ve Kulüpler Birliği yöneticileri toplu fotoğraf çektirmek için sahneye çıktı. Ancak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım sıranın en sonunda durdu. Bunun üzerine Başakşehirspor Başkanı Göksel Gümüşdağ Yıldırım'a ortaya geçmesini söyledi. Yıldırım Cumhubaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yanında gitti.

Ancak Yıldırım Erdoğan ile tokalaşmadan yeniden sıraya geçti. Fotoğraf çekildikten sonra Erdoğan Yıldırım ile Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i bir araya getirdi. İkili tokalaştı.

Aziz Yıldırım daha sonra Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile kısa bir münakaşa yaşadı. Yıldırım Demirören'in Aziz Yıldırım'ı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bir araya getirmek istediği Aziz Yıldırım'ın da buna tepki gösterdiği belirtildi.

Daha sonra da Göksel Gümüşdağ Yıldırım'a bir şeyler söyledi. Yıldırım kafasıyla hayır işareti yaptı. Sonra da Erdoğan'a dönerek bir şeyler anlattı.

ulusalkanal.com.tr

Çanakkale ruhu İzmir’de canlandırıldı Gündem Rusya: Afrin'de askeri üs kurma planımız yok Gündem Aynı flama Türkiye'de de asılmıştı Gündem Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş açıklama yaptı Gündem