Fadime Ayvalıtaş, 6 ay sonra evladına kavuştu

Yüreği evlat acısına daha fazla dayanamayan direniş şehidi Mehmet Ayvalıtaş'ın annesi Fadime Ayvalıtaş, 6 ay sonra evladına kavuştu. Fadime Ana'nın cenazesi binlerce kişiyle önce evladının hayatını kaybettiği yere, ardından da Çekmeköy Mezarlığına götürüldü. Fadime Ana, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Abone ol

Alkışlar da ağıtlar da direniş şehidi Mehmet Ayvalıtaş'ın annesi Fadime Ayvalıtaş için.

6 ay önce kaybetmişti Fadime Ana, gözünden bile sakındığı yavrusunu. Oğlunun katillerini bulmak için, onların gözlerinin içine bakmak için yaşıyordu.

Ancak kalbi daha fazla dayanamadı Fadime Ananın, 6 ay sonra o da çok özlediği evladına kavuştu. Fadime Ayvalıtaş alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.

Fadime Ana için cenaze töreni Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki Cem Evi'nde düzenlendi. Tanıyan, tanımayan binlerce kişi Fadime anasını yalnız bırakmadı.

Şüphesiz en çok acıyı yol arkadaşını yitiren Ali Ayvalıtaş yaşıyordu. Onun öfkesi adaletsizliğeydi.

Direniş şehitlerinin aileleri de yalnız bırakmadı Ayvalıtaş ailesini. Bu kez aynı acıyı paylaştıkları Fadime Ana için son görevlerini yaptılar.

Siyasi parti ve kitle örgütü temsilcileri de taziye için cenazedeydi.

Fadime ana önce oğlunun hayatını kaybettiği yere götürüldü, ardından da son kez evine..

Fadime ana, Çekmeköy Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

Balbay, kendisini "sürecin serçesi" olarak tanımladı Gündem CHP'li vekilden cezaevi gerçekleri Gündem Erdoğan'a büyük hüsran! Gündem Adana Müftülüğünde skandal yolsuzluk! Gündem