Cemre gerçeklerle yüzleşti! Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı izle... Zalim İstanbul 34. bölümde neler yaşandı? Final söylentileri doğru mu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'da dün bütün kartlar açıldı. Şeniz'in artık gerçekleri saklayamaması ile herkes ağzındaki baklayı çıkarmaya başlamıştır. Artık hiçkimse olacakların önüne geçemez. Zalim İstanbul final yapacak mı? Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı izle...

Abone ol

Şeniz artık felçlidir. Agah ise tutuklanmıştır. Amcasının tutuklandığını duyan Nedim hemen amcasını kurtarmaya gider. Oya ise kardeşi Nedim'in kendisini desteklememesinin bedelini ağır ödetecektir. Çünkü Oya'nın saplantıları vardır ve Agah bu saplantının en büyük nedenidir.

Cenk ise annesi ve babasının düştüğü durumdan Nedim'i suçlar. Cemre ise ub kavgaya şahit olunca Cenk'i sakinleştirmeye çalışır fakat Cenk'in zehirli sözlerine maruz kalır. Cenk bunun sonucunu Cemre'den ağır bir tokatla öder.

Ceren ise Cenk ile Nedim'in kardeş olduğunun ortaya çıktığı DNA testi sonuçlarını bulur. Bunun üzerine ablası Cemre'nin ağzını arar. Mümtaz ile Şeniz'in ilişkisini söylerken Damla bu konuşmaya şahit olur. Damla çıldırır ve söylenenlere inanmaz. Bunun sonucunda babasının yanına koşar ve Agah söylenenleri doğrular.

Şeniz eve döndüğünde Nedim'in eski odasına yerleşir. Annesinin bu halini gören Cenk'te bedel ödeme sırasının kendisinde olduğunu düşünür. Cemre'ye gidip, Ceren'in bebeği bendendi der. Bu itiraf sonrası herkes çok sinirlenir. Bebeğe yapılan DNA testi sonucunda bebeğin babasının nasıl Nedim çıktığını anlayamayan Cemre, bunun sorumlusunun da Şeniz olduğunu anlar. Fakat Cemre, hızını alamayacaktır.

Dizinin final yapacağı söylentileri çıksa da henüz bir açıklama gelmedi.

ZALİM İSTANBUL 35. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Leyla çok kırıldı! Sevdim Seni Bir Kere 134. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 13 Mart Cuma 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti... Medya Reyhan hamile! Yemin 205. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 206. bölüm fragmanı izle.. Medya Tarık her şeyi öğrendi! Beni Bırakma 410. bölüm izle... 13 Mart Cuma 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 410. bölümde neler oldu? Medya Aşk Bir Rüya 26. yeni bölümde neler olacak? 14 Mart Cumartesi 2020 Aşk Bir Rüya 26. bölüm fragmanı izle... Medya