Karar verildi!

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda "soruşturma dosyasını sızdırdığı" gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Arıbaş için takipsizlik kararı verildi.

Abone ol

17 Aralık yolsuzluk soruşturmasında, soruşturma dosyasını sızdırdığı iddiasıyla ifadeye çağrılan eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Arıbaş hakkında takipsizlik kararı verildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Arıbaş hakkında, "görevi kötüye kullanmak" ve "suçluyu kayırmak" gerekçesiyle başlatılan soruşturma tamamlandı.

Soruşturma savcısı Ekrem Aydıner, Ahmet Arıbaş hakkında söz konusu suçlarla ilgili takipsizlik kararı verdi.

Ahmet Arıbaş "dosyayı sızdırmak" suçlamasıyla 23 Aralık'ta savcı Celal Kara tarafından şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılmıştı. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ise bu çağrıya karşı, "Hangi suçlama ve delillerle çağırdığınız tam olarak anlaşılamadı, bu çağrınız mevzuata aykırı" diyerek Ahmet Arıbaş'ı ifadeye göndermemişti.

Ahmet Arıbaş, geçtiğimiz günlerde İstihbarat Daire Başkanlığı emrine atandı.

ulusalkanal.com.tr

Bu sözü Erdoğan'ın Başdanışmanı söyledi Gündem Balyoz Davasının son şehidi anıldı Gündem Kılıçdaroğlu'ndan amcasına son görev Gündem Emniyet'ten 1 Mayıs açıklaması Gündem