Eskişehir Şehir Tiyatroları’nın yeni oyunu “Gölge Ustası” seyirci ile buluşuyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının “Gölge Ustası” adlı yeni oyunu 14 Ocak Çarşamba günü perdelerini açıyor.

Abone ol

Eskişehir Büyükşehir BelediyesiŞehir Tiyatrolarının “Gölge Ustası” adlı yeni oyunu 14 Ocak Çarşamba günü perdelerini açıyor.

Şehir Tiyatroları 2014-2015 tiyatro sezonuna yeni oyunlarla devam ediyor. Yeşim Dorman ve Yıldırım Türker’in birlikte kaleme aldığı “Gölge Ustası” adlı oyunun yönetmeni Devlet Tiyatrosu sanatçısı, oyuncu ve yönetmen Funda Mete.

Dekor tasarımını Anıl Ateş Işık, kostüm tasarımını Tülay Kale ve ışık tasarımını H. İbrahim Karahan’ın üstlendiği oyunda Şehir Tiyatrosu sanatçıları Özlem Akdoğan, Pınar Bekaroğlu, Alp Sunaoğlu ve Emre Demirci rol alıyorlar.

Pencerelerini, kapılarını ve özellikle de hayatlarını dışarıya kapatan bir ailenin yaşadıkları sıkıntıların ve ayakta kalma çabalarının dramatik hikâyesinin anlatıldığı oyun 14 Ocak 2015 Çarşamba günü Şehir Tiyatrolarının Tepebaşı Sahnesi’nde ilk gösterimini gerçekleştirecek. Oyun sezon boyunca Şehir Tiyatroları sahnelerinde izleyici ile buluşmaya devam edecek.

ulusalkanal.com.tr

Özçekim sınır tanımıyor Kültür Sanat Heyelan 70 köy yolunu kapattı Kültür Sanat ZMO Basın Ödülü Gazeteci Yusuf Yavuz’a verildi Kültür Sanat ''Su'da ki İstanbul'' Kültür Sanat