Sözde soykırımın 100. yılında dünyanın dört bir yanında yurttaşlar vatan nöbeti tutacak!

Soykırım yalanının 100'üncü yılında Türk Milleti bir kez daha vatan savunmasında olacak. Soykırım yalanına karşı mücadele eden yurttaşlar başta ABD olmak üzere Avustralya ve diğer ülkelerin Türk büyükelçilikleri önünde nöbet tutacak.

Abone ol

Türk Milleti soykırım yalanının 100'üncü yılında yeniden vatan savunmasında olacak.

1915 tehcirinin 100'üncü yılı olarak kabul edilen 24 Nisan günü Amerika ve Avusturalya'daki Türkiye'nin büyükelçilikleri ve temsilcilikleri önünde Vatan Nöbeti tutulacak.

ABD Başkanı Obama'nın yapacağı konuşma ve Ermeni Diyasporası savunucularının sayısının fazla olması nedeniyle eylemlerde en kritik ülke Amerika... Nöbetlere Vatan Partisi üyelerinin de aralarında olduğu çok sayıda yurttaş katılacak. "Yurttaşlar, soykırım yapmadık vatan savunduk" ve "ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır" diyerek, Türkiye'nin Waşhington büyükelçiliği ve diğer kentlerde bulunan konsolosluklar önünde nöbet tutacak.

24 Nisan'da Vatan Nöbeti'nin tutulacağı ülkelerden bir diğeri de Avustralya. Vatan Partililer ve Türkler, Sidney Büyükelçiliği önünde toplanacak. Nöbette ayrıca AİHM 2. Daire'nin Perinçek-İsviçre davası kararı bildiri olarak dağıtılacak.

24 Nisan günü İstanbul'da da eylemler olacak. İstanbul Galatsaray Meydanı'nda Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'in de katılacağı yürüyüş düzenlenecek.

Soykırım yalanı ile mücadele eylemleri 25 Nisan'da da devam edecek. Almanya hükümetinin sözde soykırım ile ortak bir metin yazma kararı almasına tepki gösteren yurttaşlar Başkent Berlin'de bir miting yapacak.

Vatan Partisi öncülüğündeki mitinge çok sayıda kitle örgütü ve Almanya'nın dört bir yanında bulunan yurttaşlar katılacak.

ulusalkanal.com.tr

Ünlü ressam Kayıhan Keskinok'a son veda! Gündem Reklam tehlikeyi gizliyor Gündem Vatan Partisi, İsviçre'de yaşayan Türklere seçim vaadlerini anlattı Gündem Kredi kartı kullanımı arttı! Gündem