Yılmaz Özdil, Şu Çılgın Gençler kitabını imzalayacak

Yılmaz Özdil, önsözünü yazdığı "Şu Çılgın Gençler" kitabını 17 Nisan Pazar saat 13.00'te D&R Caddebostan Kültür Merkezi'nde imzalayacak.

Abone ol

Türkiye Gençlik Birliği'nin 44 önderinin kaleme aldığı ve TGB'nin 10 yıllık tarihinin özetini oluşturan ve geçtiğimiz ay raflardaki yerini alan “Şu Çılgın Gençler” kitabı yoğun ilgi görüyor.

Yasaklı 19 Mayıs ve 29 Ekimlerden, Mehmetçik yürüyüşlerine, Ergenekon-Balyoz davalarının görüldüğü Silivri duvarlarının yıkılmasından Haziran ayaklanmasına kadar bir çok mücadelenin hikayesinin yer aldığı kitap hızla çok satanlar listesine yükseldi.

3. baskısı da tükenen ve 4. baskısı yolda olan "Şu Çılgın Gençler" kitabının imza günü, gazeteci-yazar Yılmaz Özdil’in katılımıyla gerçekleşecek.

Kitabın özsözünü de yazan Yılmaz Özdil, “Şu Çılgın Gençler” kitabını 17 Nisan Pazar saat 13.00'te D&R Caddebostan Kültür Merkezi'nde imzalayacak.

ulusalkanal.com.tr

Sevilla'da 169 yıllık "Feria Abril" rengarenk görüntüleriyle başladı Kültür Sanat Sevilla'da 169 yıllık "Feria Abril" rengarenk görüntüleriyle başladı Kültür Sanat Kedi ve köpek maması getirip tiyatro izlediler Kültür Sanat Kedi ve köpek maması getirip tiyatro izlediler Kültür Sanat