Kadın dizisi neden final yapıyor? Sevilen diziden şok karar! Kadın dizisi ne zaman final yapacak?

FOX TV'nin reyting rekortmeni olan Kadın dizisi final yapma kararı aldı. Sevilen Kadın dizisi neden final yapıyor? Kadın dizisi ne zaman final yapacak?

Abone ol

24 Ekim 2017 tarihinde FOX TV'de yayın hayatına başlayan ve 3 sezondur devam eden Kadın dizisinde sona gelindi... Salı gününün sevilen ve reytinglerde hep üst sıralarda ilerleyen Kadın dizisinin final yapacağı açıklandı. Son 4 bölümü yayınlanacak olan dizi 4 Şubat Salı günü son bölümüyle seyircileriyle buluşacak.

Özge Özpirinçci'nin başrolünü oynadığı ve iki küçük çocuğuyla ayakta kalma mücadelesi veren bir kadının öyküsünü anlatan dizi yayınlanan ilk bölümünden itibaren izleyicilere dram dolu anlar yaşattı. Sonuç olarak kaybolan kocası Sarp'ın dönüşüyle senaryoda kırılma noktası yaşandı. Bahar'ın hayatında olan Arif ile Sarp'ın arasında kalma ikilemi Sarp'ın ölümüyle sonuçlanmış ve Bahar'ın elini tutan kişi Arif olmuştu. Hikayenin sonuna gelirken seyirciler Şirin'in de hakettiği cezayı bulması bekleniyor.

Dizinin final yapma sebebi dizinin yayıncısı olan Medyapım'ın senaryodan büyük beklentisi olduğu ve bunun senaristler tarafından karşılanamadığı için bitirileceği söyleniyor.

ulusal.com.tr

Biz Böyleyiz filminin konusu ve oyuncu kadrosu... Biz Böyleyiz fragman izle... Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Şebnem Bozoklu... Medya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı Medya Lalizar Hanım eve dönüyor! Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Ocak Cuma günü izle... Medya Kadir puanlamayı iptal etti! Temizlik Benim İşim'de haftanın birincisi kim oldu? (6-10 Ocak haftası) Temizlik Benim İşim final anı izle... Medya