Beşiktaş, şampiyonluğa yakın

Süper Toto Süper Lig'in 21, Haftasında Aksihar Belediye'yi ağırlayan Beşiktaş karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Abone ol

İLK YARI BEŞİKTAŞ İSTEDİĞİ GİBİ OYNADI

Karşılaşmanın ilk yarısından itibaren rakibine karşı üstünlük sağlayan Siyah-Beyazlılar, 13. Dakika'da Cenk Tosun'un şık bir kafa vuruşu fileleri havalandırdı, durum 1-0 oldu. Golün ardından baskıyı iyice arttıran Beşiktaş, dakika 27’yi gösterdiğinde Anderson Talisca kimsenin beklemediği bir anda meşin yuvarlığı ikinci kez filelerle buluşturdu. Durum bu şık golle 2-0 oldu. Ev sahibi ekip ilk yarıyı dilediği gibi kapattı.

AKSİHAR'IN BASKISI GOLÜ GETİRDİ

İkinci devreye de kontrollü başlayan kara kartallar, 69. dakikada Atınç, ceza sahasındaki karambolü fırsata çevirerek rakip kalesinde 3. golü buldu. Rakip takım Aksihar, ikinci yarının sonlarına doğru Beşiktaş yarı alanında baskıyı arttırdı. Bir kaç kere uzaktan şut denemesi yapan Akhisar, golü 81. dakikada buldu. Skor 3-1 oldu.

Siyah-Beyazlı ekip bu skorla, şampiyonluk hedefine daha da yaklaştı.

STAD, İZMİR'İN MARŞI İLE İNLEDİ

Karşılaşma boyunca Siyah-Beyazlı taraftar hiç susmadı. Özelikle belli aralıklarla hep bir ağızdan okunan İzmir Marşı, büyük beğeni topladı. Marşa, az sayıda bulunan rakip takımın da destek verdi. Şehitlerimiz de unutulmadı. Yaklaşık 30 bin taraftar "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" sloganı attı.

Gökhan Çelik

ulusalkanal.com.tr

Genoa'da Mandorlini dönemi Spor “Kayserispor için lig yeni başlıyor“ Spor Olympiakos ligde kaybetti Spor Bandırmaspor Teknik Direktörü Uçar, istifa etti Spor