Milli Eğitim Bakanlığı pes etti! O kitap müfredattan kaldırıldı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın müredata aldığı ancak hatalı olduğu ortaya çıkan Türkçe ders kitabına karşı mücadelede gülen taraf öğrenciler ve veliler oldu. Bakanlık hatalı kitabı müfredattan kaldırdı. Açılan dava da düştü. Kararı Ulusal Kanal'a değerlendiren eğitimci yazar Mahiye Morgül "Milli Eğitim Bakanlığı kayaya tosladı" dedi.

Abone ol

Milli Eğitim Bakanlığı sonunda havlu attı. Hatalı bilgilerin yer aldığı ortaya çıkan Türkçe kitabı artık öğrencilere okutulmayacak. Öğrenci velisi Nuray Demirel çocuğunun da okumak zorunda kaldığı ve birçok yanlış bilginin yer aldığı Türkçe ders kitabının müfredattan kaldırılması için hukuk mücadelesi veriyordu. Bakanlık velinin mücadelesi karşısında pes etti, kitap müfredattan kaldırıldı. Hukuk mücadelesine katkı sunan Eğitimci yazar Mahiye Morgül, kararı Ulusal Kanal’ a değerlendirdi. Morgül bakanlığın uzun süredir bu kitabı okutmakta ısrarcı olduğunu hatırlattı. Eğitimci yazar Morgül, kitaplarda bundan sonra yapılan yanlışların da takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber: Emek Kaynak

ulusalkanal.com.tr

Yumurta Donasyonu Nedir? Gündem CHP'li Özkes, AKP-CHP koalisyonu hakkında konuştu Gündem Başından vurulan Veysi Kurt cinayetini o örgüt üstlendi Gündem CHP önünde eylem! Açlık grevine başladılar! Gündem