"Mehmet Topal'a atılan o kurşun..." Kriminal raporu açıklandı

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'a yönelik silahlı saldırı ile ilgili polis kriminal raporu tamamlandı. Raporda, Topal'a yönelik suikast girişimi olmadığı vurgulandı. Mehmet Topal'ın hedef alınmadığı belirtilen raporda, "çok uzaktan ateşlenen bir merminin tesadüfen araca isabet ettiği" ifade edildi.

Abone ol

İstanbul Emniyeti, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın aracına isabet eden kurşunla ilgili kriminal raporunu tamamladı.

Raporda, futbolcuya yönelik bir suikast girişimi olmadığı belirtildi. Rapora göre, Mehmet Topal hedef alınmadı, çok uzaktan ateşlenen bir mermi düşerken tesadüfen aracına isabet etti.

Yetkililer, merminin çok uzaktan ateş edildiğini ve bunun yorgun mermi olduğunu ifade etti. Emniyet yetkililerinin, Mehmet Topal ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a bilgi verdiği belirtildi.

Suıkast sonrası Sancaktepe Karakolu’nda ifadesi alınan Mehmet Topal'ın “Kimseyle sorunum yok. Tehdit almadım” dediği belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

Galatasaray'a PFDK şoku Spor Tom De Sutter, Bursa’ya imzaya geliyor Spor Ozan Tufan, Beşiktaşlılarla bir arada Spor Gümüşdağ: 'İlk 6'nın içinde olmayı hedefliyoruz' Spor