TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı | TIKLA / ÖĞREN

1 milyon 282 bin öğrencinin heyecanla beklediği TEOG sonuçları açıklandı. Sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden yayınlandı.

Abone ol

Liseye yerleştirme sınavı TEOG sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın sitesinde açıklandı.

Tercih yapan 1 milyon 282 bin öğrenci, T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuç bilgilerini sorgulayabilecek. Tercihlerine yerleşen öğrenciler kesin kayıtlı sayılacak. Yerleşemeyenlerse evlerine en yakın okuldaki boş kantenyanlara yönlendirilecek. Okulundan memnun olmayanlar için ise nakiller 17 Ağustos’ta başlayacak ve 3 dönem halinde uygulanacak. Birinci nakil dönemi için tercih başvuruları 17-21 Ağustos arasında alınacak. Sonuçlar, 24 Ağustos’ta ilan edilecek. İkinci dönem başvuruları 24-28 Ağustos’ta yapılacak. 31 Ağustos’ta sonuçlar açıklanacak. Üçüncü dönem tercihleri 31 Ağustos-4 Eylül arasında olacak. Sonuçlar, ise 7 Eylül’de duyurulacak.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

1 buçuk milyon öğrencinin beklediği sonuçlar yarın açıklanacak Sağlık Üniversite adayları için beklenen tarih açıklandı Sağlık Çocuğunuz yüksek sesle TV izliyorsa dikkat! Sağlık AÖF kayıt tarihleri belli oldu Sağlık