Ankara'da IŞİD operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

Anakara'da terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon düzenlendi. Yılbaşı öncesi muhtemel eylemleri engellemek için yapılan operasyonda yabancı uyruklu 30 zanlı gözaltına alındı. Emniyet Genel Müdürlüğünün yurt genelinde düzenlediği "Türkiye Güven Huzur-9" kapsamında ise aranan 790 kişi yakalandı.

Abone ol

Başkentte terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon yapıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü yılbaşı öncesi muhtemel saldırı eylemlerine yönelik teknik ve fiziki çalışmalar yaptı.

Bu kapsamda terör örgütü IŞİD adına provokatif eylem hazırlığında olabilecekleri değerlendirilen şüphelilere yönelik operasyon başlatıldı.

Terörle Mücadele ekipleri düzenledikleri eş zamanlı baskınlarda yabancı uyruklu 30 kişiyi gözaltına aldı.

Znlıların adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman da bulundu.

Gözaltına alınan 30 kişi sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Emniyet Genel Müdürlüğü de yeni yıl öncesi yurt genelinde "Türkiye Güven Huzur-9" uygulaması yaptı.

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimlerinin de destek verdiği uygulamalarda 65 bin 408 personel ile 229 eğitimli köpek katıldı.

5 bin 844 noktada yapılan uygulamalarda yaklaşık 144 bin araç denetlendi, 508 bin kişi gbt kontrolünden geçirildi. Uygulamalarda aranan 790 kişi yakalandı.

ulusal.com.tr

2019 müjdesiyle geliyor: ABD artık dünya polisi olamayacak Gündem Abdulhamit Gül'den 'Süresiz Nafaka' açıklaması Gündem 2018’den 2019’a okyanus ve denizler cephesi Gündem Emniyet Genel Müdüründen yılbaşı açıklaması Gündem