Bahçeli'den seçim genelgesi! ''Yabana atmalalı''

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İl ve İlçe teşkilatlarına yönelik Cumhurbaşkanlığı genelgesi yayımladı. Bahçeli, 8 maddelik genelgede AKP kışkırtmalarına karşı uyarıda bulundu.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, parti teşkilatına yönelik seçim genelgesi yayımladı. Bahçeli, 8 maddelik genelgesinde parti tabanını AKP'nin kışkırtmalarına karşı uyardı.

Açıklamasında "Erdoğan; açılım yapıyoruz, çözüyoruz, barışıyoruz, görüşüyoruz, milli birlik ve kardeşliği tesis ediyoruz' iddialarıyla PKK terör örgütüne altın tepsi üzerinde Türkiye'yi ikram etmiştir" diyen Bahçeli "Başbakan'ın PKK'yla seçim ittifakı yaptığına" dikkat çekti.

MHP liderinin genelgesinde şu uyarılar yer aldı:

"Başbakan Erdoğan ve hükümetinin Cumhurbaşkanı Seçim sürecinde algı operasyonlarından medet umacağı, bu maksatla sinsi taktik ve stratejileri devreye sokacağı bugünden bellidir…

Cumhurbaşkanı Seçim sürecini sabote etmek, krize sokmak için bazı mihrakların tetikte beklediği şüphe götürmez bir gerçektir. İçimize sızan bazı AKP kontrollü unsurların ve devlet içinde yuvalanmış karanlık odakların değişik platformlarda provokasyonlara kalkışma ihtimali yabana atılmamalıdır."

ulusalkanal.com.tr

Aybar için buluştular Gündem Ekmel Bey kimin adayı? Gündem "Açılım Yasası" Meclis'ten geçti! Gündem AKP, yaşam odasını reddetti! Gündem