“Bu terör örgütünün belini tamamen kıracağız”

Türk Ordusu, bölücü terör örgütü PKK’ya büyük darbe vurdu. Son iki yılda 10 bin 657, son bir haftada ise 38 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. İftar programında Mehmetçik’le bir araya gelen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık da terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi, “Bu terör örgütünün belini tamamen kıracağız” dedi.

Abone ol

Etkisiz hale getirilen teröristlere dikkat çekti. Teröre karşı mücadele vurgusu yaptı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Kilis’e bağlı Şehit Teğmen Furkan Yayla Üs Bölgesinde Mehmetçikle iftarda bir araya geldi.

İftar programının ardından konuşan Işık, son iki yıl içinde etkisiz hale getirilen PKK mensubu teröristlerin sayısına dikkat çekti.

Işık terör örgütünün belini kıracaklarını söyledi.

Etkisiz hale getirilen teröristlere ilişkin bir açıklama da İçişleri Bakanlığı’ndan geldi. Son bir haftada 38 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada, terör operasyonlarında bin 479 kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

Muş'ta güvenlik korucuları iftarda buluştu Gündem İzmir Barosu Türkiye’de 2 milyon çocuk işçi olduğunu açıkladı Gündem İzmir 6.3'lük depremin ardından 4 saat içinde 50 kez sallandı Gündem Bingöl'de terör operasyonu: 1 asker şehit Gündem